Over ons

Groendak Pl@nt levert en plaatst groendaken, turfdaken, grasdaken en daktuinen. U kan op ons rekenen voor advies, offerte, levering, plaatsing en onderhoud.

Make buildings greener!

Groendak Pl@nt wil de vergroening van de stad naar een nieuw niveau wil brengen. Dit willen we op verschillende manieren bekomen, zoals met groene daken en groene gevels. Er zijn momenteel nog zoveel daken waar dat perfect een groen dak kan van gemaakt worden. Het is eenvoudig en gemakkelijk. Iets minder eenvoudig zijn groene gevels maar ze hebben wel een geweldig effect. Kortom bij Groendak Pl@nt kunt u terecht voor al uw groenprojecten in en rond uw huis.

Planten op het dak is ons vak.

Het ‘groendak’ is bedacht door Groendak. Groendak plaatste haar eerste groene dak in 1991. Wij zijn bouwwerkbegroeners: op multifunctionele daken, tegen en in gebouwen werken wij met planten en groen. Wij zijn dé specialist voor het leveren en aanleggen van groene daken en gevels.  Groendak werkt als bouwwerkbegroener en bedenkt naast groene daken, dakterrassen en groengevels, ook eigen concepten. Ervaring en kwaliteit bracht Groendak (zelfs over menig Europese grens) bij particulieren, bedrijven, gemeenten en instellingen.

Groendak Pl@nt werkt met Groendak.nl voor de aanleg en onderhoud van groendaken. Wij plaatsen uw Groendak en zo zorgen we samen voor meer groen. Wenst u zelf een klein groendak aan te leggen dan leveren wij u ons compleet “doe-het-zelf” pakket en begeleiden u met de aanleg.

Sedum dakpan  Groen Grasdak  Green unit

De groendakpan een echte              Het groengrasdak, een uniek            Greenunits of tuinkamers.
dakpan, begroeid met sedum          bouwconcept met opmerkelijke       Ingericht naar wens, als kantoor,
uitgevonden door Groendak®          eigenschappen.                                    hobby-ruimte, lounge, …

Gespecialiseerde partners van Groendak zijn o.a.: Groendak Gent ; Groendak Vlaanderen ; Groendak Brussel ; Groendakpan.be