BEL GROENDAK 03 808 73 70

Over ons

Groendak levert en plaatst groendaken, turfdaken, grasdaken en daktuinen. U kan op ons rekenen voor advies, offerte, levering, plaatsing en onderhoud.

Planten op het dak is ons vak.

Groendak plaatste haar eerste groene dak in 1991. Groendak is bouwwerkbegroener: op, tegen en in gebouwen werken wij met planten en multifunctionele daken. Wij zijn dé specialist voor het leveren en aanleggen van groene daken en gevels.  Groendak werkt als bouwwerkbegroener en bedenkt naast groene daken, dakterrassen en groengevels, ook eigen concepten.

Wenst u zelf een klein groendak aan te leggen dan leveren wij u ons compleet “doe-het-zelf” pakket en begeleiden u met de aanleg. Samen maken we het groen.

Het ‘groendak’ is bedacht door Groendak bv, onze ervaring en kwaliteit bracht ons over menig Europese grens.  Sinds 2010 werkt Groendak ook vanuit Antwerpen en verkreeg goede referenties. Groendak.be voor particulieren, bedrijven, gemeenten en instellingen in heel België. Wij plaatsen uw Groendak® en zorgen samen voor meer groen.

Gespecialiseerde partners van Groendak zijn o.a.: Groendak Gent ; Groendak Vlaanderen ; Groendak Brussel ; Groendakpan.be 

Sedum dakpan  Groen Grasdak  Green unit

De groendakpan een echte              Het groengrasdak, een uniek            Greenunits of tuinkamers.
dakpan, begroeid met sedum          bouwconcept met opmerkelijke       Ingericht naar wens, als kantoor,
uitgevonden door Groendak®          eigenschappen.                                    hobby-ruimte, lounge, …